Aircondition service

Hold øje med din aircondition

Så længe din bil er ny, fungerer airconditionanlægget forhåbentlig som det skal. Kompressoren virker, filteret er rent og der er masser af kølevæske. Men der går ikke længe, før anlægget bliver slidt, og små utætheder ved pakninger og samlinger begynder at skabe problemer for anlæggets funktionalitet. Desuden påvirkes anlæggets filtre i takt med bilens brug – og manglen på samme. Airconditionanlæggets filtre kan, i mange tilfælde, holde sig selv rene, hvis det er tændt dagligt. Men hvis ikke anlægget kører jævnligt, kan det tage skade.

Rigtig mange lader bilens aircondition forblive slukket i vinterhalvåret, men den letteste måde at holde filteret rent på er faktisk at tænde for anlægget hver dag hele året rundt.

Hvis uheldet er ude, og du oplever problemer med din aircondition, så er det nok ved at være tid til et service af dit airconditionanlæg.

Et almindeligt serviceeftersyn af din bil inkluderer ikke eftersyn og rensning af airconditionanlægget, og det er derfor nødvendigt at få foretaget et separat eftersyn.

Hvis du er i tvivl om, hvad et almindeligt serviceeftersyn inkluderer, kan du kigge i din bils servicehæfte eller læse mere her.

Hvad skal du holde øje med?

Klik på nedenstående knap for at finde ud af hvad du skal holde øje med og bliv klogere på om dit airconditionanlæg trænger til service.

Bliv ringet op

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.Scan QR kode

Scan vores QR kode og få vores kontakt, adresse og firmaoplysninger direkte ned på telefonen.