HVAD SKAL DU HOLDE ØJE MED?

Det er både åbenlyse gener, som dårlig lugt, og mindre åbenlyse gener, som utætheder inde i anlægget, der kan betyde, at din aircondition trænger til en tur på værksted. Vi udfører alle former for aircondition service, så tøv ikke med at kontakte os.

r

Slip for Svamp og dårlig lugt med et aircondition service

Særligt det våde, danske vintervejr kan give dit airconditionanlæg problemer. Det giver nemlig gode forhold for dannelse af skimmelsvamp og svampesporer.

Begynder din bil at lugte af sur karklud, er der gode chancer for, at der er svamp i anlægget. Hvis det først er sket, kan du ikke komme af med det uden at rense rørene manuelt. Det er altså ikke nok at tænde anlægget, som ellers, ved regelmæssigt brug, renser sig selv. Du skal i stedet bruge en særlig væske, som kan rense både rør, filtre, pakninger, samlinger og lameller. Med et aircondition service slipper du for svamp og dårlig lugt i kabinen.

r

UTÆTTE RØR OG SLANGER

Hvis rør og slanger i dit airconditionanlæg bliver utætte, vil den kølevæske, der holder hele systemet kørende, sive ud. Hvis kompressoren skal virke, er det nødvendigt, at anlægget har den rette mængde væske fyldt på. Ellers falder funktionaliteten og anlægget kan tage skade.
r

DIT ANLÆG KØLER KUN I DEN ENE SIDE ELLER SLET IKKE

Hvis anlægget kun køler i den ene side af bilen, eller hvis du oplever, at det kun køler på halv styrke, kan det skyldes mekaniske fejl, slanger, der er faldet af eller generel utæthed i anlæggets komponenter. Få køling tilbage i begge sider med et aircondition service.

Mistænker du at dit airconditionanlæg trænger til service?
Så kom ned forbi dit lokale autoværksted i Søborg, Friis Nielsen Automobiler. Vi står klar med den rådgivning, du har brug for. Du er velkommen til at kontakte os i dag på 39 56 48 10. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular og blive ringet op!