Aircondition service til din bil

Aircondition service til alle biler - Få serviceret dit klimaanlæg.

Hold øje med din aircondition

Så længe din bil er ny, fungerer airconditionanlægget forhåbentlig som det skal. Kompressoren virker, filteret er rent og der er masser af kølevæske. Men der går ikke længe, før anlægget bliver slidt, og små utætheder ved pakninger og samlinger begynder at skabe problemer for anlæggets funktionalitet. Desuden påvirkes anlæggets filtre i takt med bilens brug – og manglen på samme. Airconditionanlæggets filtre kan, i mange tilfælde, holde sig selv rene, hvis det er tændt dagligt. Men hvis ikke anlægget kører jævnligt, kan det tage skade.

aircondition service til alle biler. vi servicerer dit klimaanlæg
Rigtig mange lader bilens aircondition forblive slukket i vinterhalvåret, men den letteste måde at holde filteret rent på er faktisk at tænde for anlægget hver dag hele året rundt.

 

Aircondition service – Eftersyn og rens

Hvis uheldet er ude, og du oplever problemer med din aircondition, så er det nok ved at være tid til aircondition service.

Et almindeligt serviceeftersyn af din bil inkluderer ikke eftersyn og rensning af airconditionanlægget, og det er derfor nødvendigt at få foretaget et separat eftersyn.

Hvis du er i tvivl om, hvad et almindeligt serviceeftersyn inkluderer, kan du kigge i din bils servicehæfte eller læse mere om vores serviceeftersyn & hvad der er inkluderet i service på din bil – se vores 3 servicepakker> 

Læs også: Udskiftning af bremser – gode råd om vedligeholdelse af dine bremser

r

Hvad skal du holde øje med?

 

Det er både åbenlyse gener, som dårlig lugt, og mindre åbenlyse gener, som utætheder inde i anlægget, der kan betyde, at din aircondition trænger til en tur på værksted. Vi udfører alle former for aircondition service.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har spørgsmål som følgende; 

  • Aircondition service hvor ofte
  • Aircondition bil virker ikke
  • Aircondition service
  • Aircondition bil priser
  • Eller generelle spørgsmål til Aircondition

 

Slip for svamp og dårlig lugt med et aircondition service

Særligt det våde, danske vintervejr kan give dit airconditionanlæg problemer. Det giver nemlig gode forhold for dannelse af skimmelsvamp og svampesporer.

Begynder din bil at lugte af sur karklud, er der gode chancer for, at der er svamp i anlægget. Hvis det først er sket, kan du ikke komme af med det uden at rense rørene manuelt. Det er altså ikke nok at tænde anlægget, som ellers, ved regelmæssigt brug, renser sig selv. Du skal i stedet bruge en særlig væske, som kan rense både rør, filtre, pakninger, samlinger og lameller. Med et aircondition service slipper du for svamp og dårlig lugt i kabinen.

Utætte rør og slanger

Hvis rør og slanger i dit airconditionanlæg bliver utætte, vil den kølevæske, der holder hele systemet kørende, sive ud. Hvis kompressoren skal virke, er det nødvendigt, at anlægget har den rette mængde væske fyldt på. Ellers falder funktionaliteten og anlægget kan tage skade.

Dit anlæg køler kun i den ene side slet ikke

Hvis anlægget kun køler i den ene side af bilen, eller hvis du oplever, at det kun køler på halv styrke, kan det skyldes mekaniske fejl, slanger, der er faldet af eller generel utæthed i anlæggets komponenter. Få køling tilbage i begge sider med et aircondition service.

Bliv ringet op

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.Scan QR kode

Scan vores QR kode og få vores kontakt, adresse og firmaoplysninger direkte ned på telefonen.

Mistænker du at dit airconditionanlæg trænger til service?

Så kom ned forbi dit lokale autoværksted i Søborg, Friis Nielsen Automobiler. Vi står klar med den rådgivning, du har brug for. Du er velkommen til at kontakte os i dag på 39 56 48 10.

Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular og blive ringet op!