Hydrive motorrens forlænger din motors levetid

Alle bilmotorer sodes til, når de bliver brugt. Forlæng motorens levetid og kør op til 10% længere på literen med en ren motor. HYDRIVE renser din motor med brint, og er derfor det miljørigtige valg, når du skal rense din motor. HYDRIVE er nemlig helt uden kemikalier og er derfor ikke skadeligt for miljøet. I stedet bruges brint, til at rense din motor indevigt og bidrager til din køreglæde samt bil økonomi.

 

Spar op til 10 procent på dit brændstof med en Hydrive motorrens

Teknologien bag HYDRIVE’s patenterede motorrens, er både revolutionerende og nyskabende, da det både understøtter miljøet, men tilmed også giver føreren en langt bedre køreoplevelse samt stor brændstofbesparelse.

 

Renere partikelfilter og katalysator

Med HYDRIVE motorrens forlænger du tilmed din motors levetid samt opnår en bedre accelerationsevne. Derudover får din bil også en mere miljøvenlig udstødningsgas, som har en mere positiv invirkning på miljøet. Dit partikelfilter og katalysator bliver tilmed renere, så du slipper for at skulle have serviceret bilen i utide.

 

Bestil en HYDRIVE motorrens –  det tager kun 20 minutter

Vil du spare penge på dit brændstofforbrug og få fornyet køreglæde? Så skal du have en HYDRIVE rens!
En invendig rens af din motor er tilmed overraskende billig og tager kun 20 minutter. Det vil sige at du på 20 minutter kan opnå en brændstofbesparelse op mod 10% for kun 899,- som hurtigt har tjent sig selv hjem igen.

Kontakt os og hør meget mere om mulighederne. 

Bedre brændstof-økonomi

Bedre
acceleration

Renere partikelfilter og katalysator

Længere motorlevetid

Mere miljøvenlig udstødningsgas

Få bedre indblik i hvad HYDRIVE kan tilbyde dig

Vi har samlet nogle artikler, som kan hjælpe dig med at få den korrekte opfattelse samt insigt i HYDRIVE. Klik og læs de forskellige artikler lige herunder.

Bliv ringet op

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.Scan QR kode

Scan vores QR kode og få vores kontakt, adresse og firmaoplysninger direkte ned på telefonen.