Dit lokale autoværksted

Friis Nielsen Automobiler ApS er dit lokale AutoMester-værksted i Søborg. Måske har du allerede været forbi værkstedet på Gladsaxevej, hvor de fem mekanikere bruger hverdagen på at ordne biler, så de er i topform, når de skal ud på vejene.

Ellers kan du lære værkstedet og de fem friske gutter lidt bedre at kende her.

Et værksted med historie

Christian Friis Nielsen startede som arbejdsdreng i sin fars firma i 1980. Dengang var det Ole Friis Nielsen, der ejede autoværkstedet som han startede helt tilbage i 1968. Værkstedet har altid ligget i Søborgområdet, og både Ole og Christian holder af at være lokalt kendte. De kender deres kunder og deres område, og den lange historie, som knytter sig til virksomheden, bringer stolthed til i hverdagen på værkstedet.

”Vi har rigtig mange kunder, som er enormt loyale. De er kommet her gennem

mange år, og de bliver ved med at komme igen. Jeg tror, det er fordi de føler, at de

bliver godt modtaget, og fordi de ved, hvem de møder, og hvad de kan forvente, når

de kommer ned til os”, siger Christian Friis Nielsen.

I 35 år lå værkstedet på Rosenkæret i Søborg. I januar 2016 syntes Christian Friis Nielsen dog, at det var på tide med lidt luftforandring. Men også kun lidt. Så i dag finder du værkstedet lige rundt om hjørnet fra de gamle lokaler, på Gladsaxevej 349.

Mød mekanikerne

I værkstedet på Gladsaxevej kan du møde mekanikerne Christian, Rachid, Nicklas, Brian – og så selvfølgelig ejeren, Christian Friis Nielsen. De er alle uddannede mekanikere og sørger for, at både du og din bil får den service, I fortjener.

Det er vigtigt for Christian, at hans ansatte hele tiden dygtiggør sig. Derfor kommer de også alle sammen på kursus minimum to gange om året. En af dem er desuden ved at uddanne sig til autotekniker, en toårig uddannelse, der både er teoretisk og praktisk funderet.

Christian ser alle kurser og uddannelser som en ekstra styrke til værkstedet, både på den tekniske- og den servicemæssige front. Du vil opleve, at du møder professionelle, servicemindede, glade og dygtige mekanikere, når du besøger Friis Nielsen Automobiler.

Med hos AutoMester fra begyndelsen

De høje standarder som du finder på værkstedet skyldes også, at Friis Nielsen Automobiler har været en del af AutoMester-kæden helt fra begyndelsen for næsten 25 år siden. AutoMester har høje standarder for service, kvalitet og kundetilfredshed, og Friis Nielsen Automobiler har, helt fra start, været med til at sætte sit præg på netop de standarder. Du vil opleve, at der er masser af fordele og gode tilbud, når du er kunde på et AutoMester-værksted. Se også vores aircondition service.

Det kan du læse mere om her.

Så næste gang din bil skal på værksted, så slå vejen forbi Friis Nielsen Automobiler på Gladsaxevej i Søborg. Her får du god service, dygtige mekanikere og masser af fordele, som både du og din familie kan få glæde af.

Bliv ringet op

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.Scan QR kode

Scan vores QR kode og få vores kontakt, adresse og firmaoplysninger direkte ned på telefonen.