HYDRIVE renser bilens motor med brint

19. februar 2018

En ren bilmotor kører længere på literen, forlænger motorens levetid og giver en bedre acceleration. HYDRIVE renser din bils motor med brint, og er det miljørigtige valg, når du skal rense din bilmotor.

Uanset om du har en benzin- eller dieselbil vil du opleve, at motoren med tiden soder til. Det kan blive et problem, når bilen skal synes. De fleste måder man kan rengøre bilmotorer på, er med kemikalier, der både er ganske giftige og yderst skadelige for miljøet.

HYDRIVE er det miljørigtige valg

Tidligere har der ikke været noget alternativ til motorrensning med kemikalier. HYDRIVE er en revolutionerende og langt mere miljøvenlig måde at få en ren motor på.

Fremfor giftige kemikalier, renser HYDRIVE bilmotoren med brint. Denne brint laver maskinen selv gennem elektrolyse og ikke nok med det, så tager det kun 20 minutter at få renset bilmotoren med brint.

Ren køreglæde med HYDRIVE

Alle bilmotorer vil med tiden sode til. Især nyere biler soder hurtigere til end de gamle, og det betyder, at bilen kører kortere på literen og forurener mere. Med tiden vil det også betyde, at bilen ikke kan gå gennem syn.

Der er mange fordele ved en ren motor:

N

Bil kører op til 10% længere på literen

N

Mindre forurening i udstødningsgasserne

N

Bedre acceleration

N

Roligere motorgang

En ren motor forlænger motorens levetid, og samtidig får du mere køreglæde.

Læs mere om HYDRIVE motorrens eller book en rensning af din bilmotor på telefon 39 56 48 10.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.