Hydrive motorrens forlænger din motors levetid

En ren motor forlænger motorens levetid, og samtidig får du mere køreglæde!

Spar op til 10% på dit brændstof med en hydrive motorrens

Teknologien bag HYDRIVE’s patenterede motorrens, er både revolutionerende og nyskabende, da det både understøtter miljøet, men tilmed også giver føreren en langt bedre køreoplevelse samt stor brændstofbesparelse.
Alle bilmotorer sodes til, når de bliver brugt. Forlæng motorens levetid og kør op til 10% længere på literen med en ren motor. HYDRIVE renser din motor med brint, og er derfor det miljørigtige valg, når du skal rense din motor. HYDRIVE er nemlig helt uden kemikalier og er derfor ikke skadeligt for miljøet. I stedet bruges brint, til at rense din motor indvendigt og bidrager til din køreglæde samt biløkonomi.
Renere partikelfilter og katalysator
Med HYDRIVE motorrens forlænger du tilmed din motors levetid samt opnår en bedre accelerationsevne. Derudover får din bil også en mere miljøvenlig udstødningsgas, som har en mere positiv indvirkning på miljøet. Dit partikelfilter og katalysator bliver tilmed renere, så du slipper for at skulle have serviceret bilen i utide.
Hydrive er det miljørigtige valg
Tidligere har der ikke været noget alternativ til traditionel motorrensning med kemikalier. HYDRIVE er en revolutionerende og langt mere miljøvenlig måde at få en ren motor på. Fremfor giftige kemikalier, renser HYDRIVE bilmotoren med brint. Denne brint laver maskinen selv gennem elektrolyse.

Bestil en hydrive motorrens
– det tager kun 20 min.!

Vil du spare penge på dit brændstofforbrug og få fornyet køreglæde? Så skal du have en HYDRIVE rens!
Opnå en brændbesparelse op mod 10%
En indvendig rens af din motor er tilmed overraskende billig og tager kun 20 minutter. Det vil sige at du på 20 minutter kan opnå en brændstofbesparelse op mod 10% for kun 899,- som hurtigt har tjent sig selv hjem igen.
Ren køreglæde med hydrive
Z
Bilen kører op til 10% længere på literen
Z
Mindre forurening i udstødningsgasserne
Z
Renere partikelfilter og katalysator
Z
Længere motorlevetid
Z
Bedre acceleration
Z
Roligere motorgang
$

Læs mere om FN Auto

Hydrive motorrens hos automester Friis Nielsen automobiler Aps
Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.