Mekaniker søges

Mekaniker søges

Vi søger en stabil og erfaren automekaniker til en stilling på 37 timer om ugen

Vil du være med til at hjælpe os med at yde den bedste service til vores trofaste kunder? Så kontakt Christian Friis Nielsen på tlf. 3956 4810 eller på christian@fnauto.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en ansvarsbevidst indstilling til jobbet.
  • Du er serviceminded og 100% fokuseret på kundetilfredshed.
  • Du er selvfølgelig faglært og har kørekort.
  • Du er fortrolig med brugen af pc, testudstyr samt fejlfinding mekanisk og elektronisk.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Fleksible arbejdstider og gode kollegaer.
  • Mulighed for efteruddannelse.
Automekaniker udfører undervognsbehandling
Teamet på autoværkstedet i Søborg

Mød mekanikerne på vores autoværksted i Søborg

I 35 år lå værkstedet på Rosenkæret i Søborg. I januar 2016 syntes Christian Friis Nielsen dog, at det var på tide med lidt luftforandring. Men også kun lidt. Så i dag finder du værkstedet lige rundt om hjørnet fra de gamle lokaler, på Gladsaxevej 349.

I værkstedet på Gladsaxevej kan du møde mekanikerne Christian, Rachid, Nicklas, Brian – og så selvfølgelig ejeren, Christian Friis Nielsen. De er alle uddannede mekanikere og sørger for, at både du og din bil får den service, I fortjener. Det er vigtigt for Christian, at hans ansatte hele tiden dygtiggør sig. Derfor kommer de også alle sammen på kursus minimum to gange om året. En af dem er desuden ved at uddanne sig til autotekniker, en toårig uddannelse, der både er teoretisk og praktisk funderet.

Christian ser alle kurser og uddannelser som en ekstra styrke til værkstedet, både på den tekniske- og den servicemæssige front. Du vil opleve, at du møder professionelle, servicemindede, glade og dygtige mekanikere, når du besøger Friis Nielsen Automobiler.

Vi har rigtig mange kunder, som er enormt loyale. De er kommet her gennem mange år, og de bliver ved med at komme igen.
Jeg tror, det er fordi de føler, at de bliver godt modtaget, og fordi de ved, hvem de møder, og hvad de kan forvente, når de kommer ned til os

– Christian Friis Nielsen