Serviceeftersyn – Book service på bil

Z

Bevar garantien på din bil

Behold fabriksgarantien på din bil ved at få lavet service
Z

Hvad koster det?

Prisen afhænger af årgangen, mærket og modellen på bilen

Vi tilbyder tre typer af serviceeftersyn af din bil:

Vi tilbyder følgende tre standardløsninger ved service på bil. Når du booker tid til bilservice, er det muligt at tilføje de ekstra eftersyn og reparationer som din bil har behov for.

  • Servicepakke 1: Serviceeftersyn i henhold til servicehæfte
  • Servicepakke 2: Lille serviceeftersyn inkl. olieskift og oliefilter
  • Servicepakke 3: Stort serviceeftersyn inkl. olieskift og oliefilter

 

Derfor er et serviceeftersyn vigtigt

Der er flere årsager til at det er vigtigt at overholde din bilservice. Først og fremmest er et serviceeftersyn vigtigt for din sikkerhed og drift af bilen, men du skal også tage hensyn til forhold såsom fabriksgaranti fra din bilproducents side.

Er din bil dækket af garanti, er det vigtigt at du opretholder producentens krav for bilservice. I så fald er du sikret dækning i tilfælde af, at der skulle opstå problematikker som stadig er dækket af garantien. Ved service på din bil vil vores mekanikere derfor gennemgå alle punkterne i din servicebog, så du kan bevare din garanti.  Et regelmæssigt serviceeftersyn er vigtigt selvom din garanti er udløbet.

Service på bilen foretages for at forebygge større skader og sørge for, at bilens driftssikkerhed er i top. Ved regelmæssig bilservice opdages skaderne før de vokser sig større og på den måde sparer du dig selv for større omkostninger. Desuden er du bedre stillet hvis du en dag skal sælge din bil, da køberen ofte vil være opmærksom på, om der har været udført regelmæssig service på bilen.  

 

Hvornår er det tid til at få foretaget service på din bil?

Alle biler skal have regelmæssige serviceeftersyn. Hvornår det er tid til at bestille service på bilen, afhænger af faktorer som bilens alder og brug samt bilens producent, model og motor. Ofte vil bilproducenten have angivet et anbefalet interval for hvor tit din bil skal til service. Her vil der være angivet kilometertal eller års-interval for hvornår det er tid til vores forskellige typer serviceeftersyn. Dit kørselsmønster vil have indflydelse på hvorvidt du skal følge et kilometer- eller et års-interval.

Vi anbefaler at du som minimum følger din producents anbefalinger for frekvensen af service på bilen. De vil være opgivet i dit servicehæfte. Din producents anbefalinger er gode at følge, men du kan også opleve behov for bilservice udenfor de angivne intervaller. Er det tilfældet er vi altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den type serviceeftersyn der er bedst for din bil.

DINE FORDELE HOS FRIIS NIELSEN AUTOMOBILER:

  • Top-professionel reparation fra start til slut
  • Kvalificeret og godkendte serviceeftersyn af alle bilmærker
  • 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen
  • 5% rabat ved hvert køb, som automatisk fratrækkes din næste regning

Er det tid til at få foretaget serviceeftersyn af din bil?

Alle biler skal have serviceeftersyn. Det er bilens alder og brug samt faktorer som producent, model og motor, der er med til at afgøre, hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn. Et serviceeftersyn foretages for at forebygge skader og sørge for, at bilens driftssikkerhed er i top.

Bliv ringet op

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.Scan QR kode

Scan vores QR kode og få vores kontakt, adresse og firmaoplysninger direkte ned på telefonen.