Aircondition service i Søborg

Aircondition Service

Hold temperaturen i din bil – Få et aircondition service i Søborg

Et bilværksted som altid tager sig godt af dig og din bil

Vi byder alle kunder velkommen til vores bilværksted i Søborg. Her på værkstedet sørger vi for, at din bil altid får netop den behandling, som den har brug for. Vi tager os altid godt af både dig og din bil.

Aircondition service i Søborg

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt formularen
og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt

Automekaniker i Søborg udfører aircondition service

Hold øje med din aircondition

Så længe din bil er ny, fungerer airconditionanlægget forhåbentlig som det skal. Kompressoren virker, filteret er rent og der er masser af kølevæske. Men der går ikke længe, før anlægget bliver slidt, og små utætheder ved pakninger og samlinger begynder at skabe problemer for anlæggets funktionalitet. Desuden påvirkes anlæggets filtre i takt med bilens brug – og manglen på samme.

Airconditionanlæggets filtre kan, i mange tilfælde, holde sig selv rene, hvis det er tændt dagligt. Men hvis ikke anlægget kører jævnligt, kan det tage skade.

Aircondition service i Søborg – Eftersyn og rens

Hvis uheldet er ude, og du oplever problemer med din aircondition, så er det nok ved at være tid til at du kigger forbi til aircondition service i Søborg, på vores autoværksted.

Det er både åbenlyse gener, som dårlig lugt, og mindre åbenlyse gener, som utætheder inde i anlægget, der kan betyde, at din aircondition trænger til en tur på værksted. Vi udfører alle former for aircondition service.

Rigtig mange lader bilens aircondition forblive slukket i vinterhalvåret, men den letteste måde at holde filteret rent på er faktisk at tænde for anlægget hver dag hele året rundt.

Ikke bare et almindeligt serviceeftersyn

Et almindeligt serviceeftersyn af din bil inkluderer ikke eftersyn og rensning af airconditionanlægget, og det er derfor nødvendigt at få foretaget et separat eftersyn.

Hvis du er i tvivl om, hvad et almindeligt serviceeftersyn inkluderer, kan du kigge i din bils servicehæfte eller læse mere om vores serviceeftersyn & hvad der er inkluderet i service på din bil.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til aircondition service Søborg. Vi kan f.eks. hjælpe med at besvare følgende spørgsmål:

  • Aircondition service hvor ofte

  • Aircondition bil virker ikke

  • Aircondition service

  • Aircondition service bil – priser

Værktøj til aircondition service mm.

Slip for svamp og dårlig lugt med et aircondition service i Søborg

Særligt det våde, danske vintervejr kan give dit airconditionanlæg problemer. Det giver nemlig gode forhold for dannelse af skimmelsvamp og svampesporer.
Begynder din bil at lugte af sur karklud, er der gode chancer for, at der er svamp i anlægget. Hvis det først er sket, kan du ikke komme af med det uden at rense rørene manuelt. Det er altså ikke nok at tænde anlægget, som ellers, ved regelmæssigt brug, renser sig selv. Du skal i stedet bruge en særlig væske, som kan rense både rør, filtre, pakninger, samlinger og lameller. Med et aircondition service slipper du for svamp og dårlig lugt i kabinen.

Utætte rør og slanger

Hvis rør og slanger i dit airconditionanlæg bliver utætte, vil den kølevæske, der holder hele systemet kørende, sive ud. Hvis kompressoren skal virke, er det nødvendigt, at anlægget har den rette mængde væske fyldt på. Ellers falder funktionaliteten og anlægget kan tage skade.

Closeup af motor inden aircondition service

Dit anlæg køler kun i den ene side eller slet ikke

Hvis anlægget kun køler i den ene side af bilen, eller hvis du oplever, at det kun køler på halv styrke, kan det skyldes mekaniske fejl, slanger, der er faldet af eller generel utæthed i anlæggets komponenter. Få køling tilbage i begge sider med et aircondition service.

Tag forbi vores autoværksted på Gladsaxevej 349 i Søborg og få hjælp til netop dit problem. Vi sørger for at undersøge din bil grundigt.

Spørgsmål og svar til aircondition service

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig med din aircondition.

Hos Friis Nielsen Automobiler koster et aircondition service kun 999 kr. Ring og book tid nu på 39 56 48 10.

Du bør som minimum få et aircondition service hvert andet år, da anlægget over tid mister kølervæske. Book tid nu på 39 56 48 10.

Du bør overlade dette til din mekaniker, da man arbejder med kølemiddel, som kan udsende farlige gasser når det skiftes. Du kan booke til hos Friis Nielsen Automobiler på 39 56 48 10.

Hvis du vil have god køling i bilen, så bør du sørger for regelmæssige aircondition service. Book tid på 39 56 48 10.

Hvad siger vores kunder?

Altid mødt med et smil

På trods af travlhed på værkstedet, bliver jeg altid mødt med smil, venlighed, tid til god information
og en lille snak og ikke mindst SUPER SERVICE :)

Brugt samme værksted i 25 år

Jeg har brugt værkstedet i 25 år og har kun haft rigtig gode erfaringer med det udførte arbejde og service.
Nu med nye omgivelser kan det kun blive endnu bedre.

Altid super service

Altid super service og godt udført arbejde på min gamle Mazda 6.
Nu får i ansvar for min 2013 Ford S-Max.

Dækskifte

Jeg skulle have skiftet fra vinter til sommer dæk, servicen var helt i top.
Behagelig modtagelse og inden jeg vidste af det så var de skiftet.
Jeg fik også klaret arbejdet imens. Tak for det, kan varmt anbefales.

Godt og professionelt sted!

Jeg har nu været der mange gange med to forskellige personbiler og har aldrig haft noget at klage over.
De overholder aftaler, vejleder og gir altid et heads-up, hvis der er udsigt til det skulle blive dyrere end aftalt.
Christian der tager imod kunder er altid til at snakke med og helt nede på jorden. De får helt velfortjent 5 stjerner herfra.