Fremragende - 4.9

Aircondition service i søborg

Hold temperaturen i din bil - få et aircondition service i søorg

Et bilværksted som altid tager sig godt af dig og aircondition service

Vi byder alle kunder velkommen til vores bilværksted i Søborg. Her på værkstedet sørger vi for, at din bil altid får netop den behandling, som den har brug for. Vi tager os altid godt af både dig og din bil.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hold øje med din aircondition

  Så længe din bil er ny, fungerer airconditionanlægget forhåbentlig som det skal. Kompressoren virker, filteret er rent og der er masser af kølevæske. Men der går ikke længe, før anlægget bliver slidt, og små utætheder ved pakninger og samlinger begynder at skabe problemer for anlæggets funktionalitet. Desuden påvirkes anlæggets filtre i takt med bilens brug – og manglen på samme.

  Airconditionanlæggets filtre kan, i mange tilfælde, holde sig selv rene, hvis det er tændt dagligt. Men hvis ikke anlægget kører jævnligt, kan det tage skade.

  Aircondition service i søborg - eftersyn og rens

  Hvis uheldet er ude, og du oplever problemer med din aircondition, så er det nok ved at være tid til at du kigger forbi til service i Søborg, på vores autoværksted.

  Det er både åbenlyse gener, som dårlig lugt, og mindre åbenlyse gener, som utætheder inde i anlægget, der kan betyde, at din bil trænger til en tur på værksted. Vi udfører alle former for aircondition service.

  Rigtig mange lader bilens aircondition forblive slukket i vinterhalvåret, men den letteste måde at holde filteret rent på er faktisk at tænde for anlægget hver dag hele året rundt.

  Bliv ringet op af vores bilværksted i søborg

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   Ikke bare et almindeligt serviceeftersyn

   Et almindeligt serviceeftersyn af din bil inkluderer ikke eftersyn og rensning af airconditionanlægget, og det er derfor nødvendigt at få foretaget et separat eftersyn.

   Hvis du er i tvivl om, hvad et almindeligt serviceeftersyn inkluderer, kan du kigge i din bils servicehæfte eller læse mere om vores serviceeftersyn & hvad der er inkluderet i service på din bil.

   Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til aircondition service Søborg. Vi kan f.eks. hjælpe med at besvare følgende spørgsmål:

   Slip for svamp og dårlig lugt med et aircondition service i søborg

   Særligt det våde, danske vintervejr kan give dit airconditionanlæg problemer. Det giver nemlig gode forhold for dannelse af skimmelsvamp og svampesporer.
   Begynder din bil at lugte af sur karklud, er der gode chancer for, at der er svamp i anlægget. Hvis det først er sket, kan du ikke komme af med det uden at rense rørene manuelt. Det er altså ikke nok at tænde anlægget, som ellers, ved regelmæssigt brug, renser sig selv. Du skal i stedet bruge en særlig væske, som kan rense både rør, filtre, pakninger, samlinger og lameller. Med den rette service slipper du for svamp og dårlig lugt i kabinen.

   Utætte rør og slanger

   Hvis rør og slanger i dit airconditionanlæg bliver utætte, vil den kølevæske, der holder hele systemet kørende, sive ud. Hvis kompressoren skal virke, er det nødvendigt, at anlægget har den rette mængde væske fyldt på. Ellers falder funktionaliteten og anlægget kan tage skade.

   Dit anlæg køler kun i dene ene side eller slet ikke

   Hvis anlægget kun køler i den ene side af bilen, eller hvis du oplever, at det kun køler på halv styrke, kan det skyldes mekaniske fejl, slanger, der er faldet af eller generel utæthed i anlæggets komponenter. Få køling tilbage i begge sider med den rette service.

   Tag forbi vores autoværksted på Gladsaxevej 349 i Søborg og få hjælp til netop dit problem. Vi sørger for at undersøge din bil grundigt.

   spørgsmål og svar til aircondition service

   Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig med din bil.

   Hos Friis Nielsen Automobiler koster et aircondition service kun 999 kr. Ring og book tid nu på 39 56 48 10.

   Du bør som minimum få et aircondition service hvert andet år, da anlægget over tid mister kølervæske. Book tid nu på 39 56 48 10.

   Du bør overlade dette til din mekaniker, da man arbejder med kølemiddel, som kan udsende farlige gasser når det skiftes. Du kan booke til hos Friis Nielsen Automobiler på 39 56 48 10.

   Hvis du vil have god køling i bilen, så bør du sørger for regelmæssige aircondition service. Book tid på 39 56 48 10.

   Kontakt os