Fremragende - 4.9

Undervognsbehandling i søborg

Pas godt på bilen med en undervognsbehandling

Med en undervognsbehandling kan du give din bil flere års levetid, idet du beskytter bilen mod rustangreb.

Rust er en af de ting der desværre hurtigt kan tage livet af bilen, idet selve bilens skelet ædes op. Særligt i vores fugtige klima, er dette et stort problem. Kan du forhindre at dette sker med en rustbehandling, er du derfor godt dækket ind, i forhold til at få glæde af din bil i mange år frem.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Derfor bør du få en undervognsbehandling

  Din bil udsættes konstant for skidt, vand og snavs, som kan føre til rustangreb. Særligt bilens undervogn er udsat, da den befinder sig tættest på vejen. Netop derfor er en undervognsbehandling en god investering, da den beskytter mod rustens skadelige virkning. En rustbehandling beskytter mod det danske klima, som er præget af høj luftfugtighed, hvilket er gode levevilkår for at rust kan udvikle sig til det værre. En rustbehandling sætter en stopper for dette, så du trygt kan køre ud i det danske vejr.

  Hydrive er det miljørigtige valg

  Udover at din bil holder længere, kan en rustbehandling også have betydning, hvis du en dag skal sælge din bil. Mange købere vil værdsætte at bilen er rustbehandlet og vil derfor være villige til, at betale en højere pris for din bil. Dermed bevarer du altså en større del af bilens værdi, hvis du vælger at få en undervognsbehandling.

  Ønsker du at blive ringet op?

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   Sådan virker en undervognsbehandling

   En undervognsbehandling giver gode betingelser for at modstå alvorlige rustskader på din bil. I undervognsbehandlingen indgår rustbehandling, som er et vigtigt led i beskyttelsen af din bil.

   En undervognsbehandling hjælper altså både på rust der allerede er opstået samtidig med at fremkomsten af nye rustangreb afværges.
   Vil du have den mest holdbare effekt, bør du få genbehandlet undervognen med jævne mellemrum, for at bevare fuld beskyttelse.

   Undervognsbehandling - hvor ofte er det nødvendigt?

   Det er aldrig for tidligt til en undervognsbehandling. Selv nye biler har gavn af behandlingen, da de sjældent er beskyttet nok til det danske klima fra fabrikkens side. Det er generelt bedre at forebygge rustskader, end at vente til skaderne er opstået.

   Rust arbejder længe før det kan ses med det blotte øje. Du bør derfor ikke vente med at rustbehandle til der er tegn på synlig rust. Hvis uheldet er ude og du allerede oplever rust i undervognen, er det dog sjældent for sent at gøre noget ved problemet. Du bør som minimum få foretaget en undervogns- og rustbehandling af din bil hvert andet år.

   Er din bil allerede hårdt angrebet af rust, anbefaler vi dog at undervognsbehandle en gang årligt for at undgå yderligere rustskader.

   Har du spørgsmål til undervognsbehandling?

   Så er du mere end velkommen til at kontakte værkstedet.
   Vi står klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål du måtte have.

   Kontakt os