Pas godt på din bil, få en undervognsbehandling

26. oktober 2018

Du har helt sikkert hørt før, at det er en god idé at undervognsbehandle din bil… Men hvorfor skal din bil have en undervognsbehandling?

\

Hvordan virker det?

\

Hvornår er det tid til en undervognsbehandling?

\

Hvad kan du gøre for at beskytte undervognen mod rust?

Læs videre her i artiklen hvor får du vores råd til hvordan du bedst beskytter undervognen på din bil! Se oversigt over alle typer af service og reparationer

Hvorfor skal din bil have en undervognsbehandling?

Din bils undervogn består af mange forskellige dele, hvoraf flere af dem er med til at sikre bilens vejgreb. Det er blandt andet i undervognen man finder bevægelige dele, såsom støddæmpere og fjedre, som har stor betydning for bilens køreegenskaber. At holde undervognen vedlige er derfor afgørende for både din sikkerhed og køreglæde.   

De danske vejrforhold er hårde ved undervognen

Bilens undervogn udsættes ofte for høj luftfugtighed og skiftende vejrforhold. Særligt vand og vejsalt kan være skadeligt for undervognen, hvis den ikke er undervognsbehandlet. De hårde vilkår giver nemlig gode vækstbetingelser for rust, som kan give alvorlige rustskader på din bil.

Undgå rustskader med en undervognsbehandling

En undervognsbehandling er en god investering, hvis du gerne vil undgå alvorlige skader fra rust. Behandlingen beskytter din bil og vil forlænge bilens levetid markant. Samtidig er det en fordel at bilen er forsvarligt vedligeholdt, hvis du en dag ønsker at sælge din bil.

Hvordan virker en undervognsbehandling?

En undervognsbehandling giver gode betingelser for at modstå alvorlige rustskader på din bil. I undervognsbehandlingen indgår rustbehandling, som er et vigtigt led i beskyttelsen af din bil.

  • Med en kemisk behandling forebygges rustangreb og spredning af rust forhindres
  • Huller der allerede er opstået i undervognens belægning lukkes
  • I undervognsbehandlingen indgår ikke blot undervognen, men også inderskærme, paneler og øvrige udsatte steder
  • Bilens vitale dele beskyttes mod fugt og hårde vejrforhold

Hvornår er det tid til en undervognsbehandling?

Det er aldrig for tidligt til en undervognsbehandling. Selv nye biler har gavn af behandlingen, da de sjældent er beskyttet nok til det danske klima fra fabrikkens side. Det er generelt bedre at forebygge rustskader, end at vente til skaderne er opstået.

Rust arbejder længe før det kan ses med det blotte øje. Du bør derfor ikke vente med at rustbehandle til der er tegn på synlig rust. Hvis uheldet er ude og du allerede oplever rust i undervognen, er det dog sjældent for sent at gøre noget ved problemet.

Du bør som minimum få foretaget en undervogns- og rustbehandling af din bil hvert andet år. Er din bil allerede hårdt angrebet af rust, anbefaler vi dog at undervognsbehandle en gang årligt for at undgå yderligere rustskader.

Bestil en undervognsbehandling nu

Er du i tvivl om behandlingen kan du altid kontakte og os, så vi sammen kan finde den bedste behandling til din bil.

Kontakt os på telefon 39 56 48 10 eller på christian@fnauto.dk.

Eller book service på din bil her ►

Få undervognsbehandlet din bil uanset om den er ny eller brugt. Det er bedst at forebygge, men en rustbehandling hjælper også mod spredning af eksisterende rus

Beskyt din bil med en undervognsbehandling hvert andet år. Har bilen allerede rustskader, bør du gøre det årligt.

Vask din bil hyppigt. Skidt og snavs har tendens til at holde på fugten og det giver gode betingelser for rust.

Ønsker du at blive ringet op?

 

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.