Fremragende - 4.9

Dit lokale bilværksted i søborg

Få en varm velkomst på vores bilværksted i søborg

Et bilværksted som altid tager sig godt af dig og din bil

Vi byder alle kunder velkommen til vores bilværksted i Søborg. Her på værkstedet sørger vi for, at din bil altid får netop den behandling, som den har brug for. Vi tager os altid godt af både dig og din bil.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores bilværksted i søborg har fokus på kvalitet og service

  Her på værkstedet går vi meget op i, at du får en positiv oplevelse. Vi stræber efter at give dig den bedste service, høj kvalitet af det udførte arbejde og engagerede og imødekommende medarbejdere. Det er med til at sikre, at vores kunder altid er tilfredse og vender tilbage til vores værksted igen og igen.

  Kig forbi vores bilværksted i søborg

  På vores bilværksted servicerer og reparerer vi alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler. Vores bilmekaniker tilbyder mange typer reparationer af biler, trailer, samt dæk og fælge. Vi tilbyder selvfølgelig også serviceeftersyn på alle slags biler.

  Vi er dit lokale bilværksted. Har du brug for at bestille tid hos vores bilmekaniker? Bliv ringet op af en af vores mekanikerer

  Bliv ringet op af vores bilværksted i søborg

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   VORES RÅD TIL UDSKIFTNING AF BREMSER

   Det er vigtigt for din sikkerhed, at dine bremser er i topform. Din bils bremser er placeret under bilen og tæt på hjulene. Det gør dem ekstra udsatte for snavs, slid og skader. Særligt i vintermånederne er der risiko for, at dine bremser lider overlast. Derfor er det vigtigt, at du tjekker dine bremser, både før og efter vintervejret rammer.

   Læs videre og læs vores 3 tips til, hvordan du sikrer dig at dine bremser er i orden.

   På de fleste biler er bremseskiven synlig med det blotte øje, når du kigger under din bil. Hvis du alligevel har svært ved at se, om der er rust på den, kan det være nødvendigt at fjerne hjulet.

   Er du lidt fiks på fingrene, kan du sagtens gøre det selv. Ellers hjælper vi dig gerne med både tjek, rensning, smørelse og udskiftning af bremser, hvis dette skulle være nødvendigt.

   Det er vigtigt at bremseklodserne er jævnt slidt. Du bør få skiftet bremseklodser hvis de ikke er lige tykke på begge sider af skiven, eller hvis den ene er slidt skævt.

   Du kan risikere at skiven og klodsen ser fine ud, men hvis det kun er den inderste bremseklods som tager fat, har du ikke mulighed for at se hvor slidte de reelt er.

   Foruden rust og snavs, kan vådt og koldt vejr også have betydning for din bils bremsevæske. Bremsevæsken sikrer, at din bil kan bremse. Dens formål er at skabe det optimale tryk, så dine bremser fungerer, når du træder på pedalen. Derfor siger det nok også sig selv, at det er vigtigt, at der er fyldt godt med bremsevæske på bilens beholder.

   Det er i sig selv nemt nok at fylde bremsevæske på en bil, så længe du er opmærksom på, at der ikke kommer snavs med ned i beholderen. Skiftende temperaturer kan betyde, at der dannes kondensvand i bremsevæskebeholderen. Kondensvandet har betydning for bremsevæskens tryk, og kan få bilens bremser til at føles blødere at træde på end sædvanligt. Desuden kan du i meget koldt vejr risikere, at kondensvandet i beholderen fryser til is. Det kan medføre, at bilen slet ikke kan bremse.
   Derfor er det vigtigt at holde øje med dine bremsers funktionalitet, når du bruger dem. Hvis pedalen føles blødere end normalt, er det en god idé at få tjekket beholderen for både bremsevæske og eventuelt kondensvand.

   Det skal du vide, når du tjekker dine bremser

   Vores råd til dig, særligt når vi nærmer os, er at tjekke om dine bremser virker som de skal, og eller få bestilt en udskiftning af bremser. Tag et kig forbi vores bilværksted i Søborg, så hjælper vi med bremserne samt resten af din bil.

   Foruden bremseskiver og bremsevæske er det også en god idé, at få kigget på bilens bremseklodser, bremseslange, bremsepumpe og bremsekaliber. Mange af tingene kan du selv tjekke. Men vil du være helt sikker på, at alt er som det skal være, anbefaler vi, at du kører ned forbi os. Så sørger vi for, at du er klar til vinterens strabadser på de danske veje. Ring til os i dag på 39 56 48 10, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

   Spørgsmål til vores bilværksted i søborg?

   Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig fra vores bilværksted i Søborg.

   Et autoriseret bilværksted benytter originale reservedele i de tilfælde hvor det er muligt. Disse kan oftest leveres dag til dag. Desuden bliver autoriserede værksteder kontrolleret ofte og arbejder efter leverandørens krav.

   Prisen for skift af pedaler afhænger af din bil model, da priserne på forskellige reservedele varierer. Kontakt os og få et tilbud på 39 56 48 10.

   Timepriserne varierer fra værksted til værksted. På vores bilværksted holder vi priserne lave og er en del af AutoMester. Ring 39 56 48 10 og få et tilbud.

   Kontakt os