Dækskifte

Dækskifte

Undgå ulykker – Husk dækskifte

Dit valg af dæk er afgørende for sikkerheden, når du færdes på vejene. I Danmark er der ikke et lovkrav om at få foretaget dækskifte i forhold til årstider, men dine dæk skal overholde minimumskravet for dækmønster.

  • Vi skifter dine dæk på kun 30 min.
  • Tag en varm kop kaffe eller kakao imens du venter
Lager af dæk klar til dækskifte

3 ÅRS GARANTI

Hvis dine dæk trænger til at blive skiftet, har vi gjort det nemt for dig at vælge og bestille dine nye dæk. Og der er altid 3 års garanti på de dæk, som du køber igennem os.
Vi fører et stort udvalg af kvalitets vinterdæk fra blandt andre Bridgestone, Continental, Firestone, Michelin og Sava.
Vi sørger for, at du får dine nye dæk leveret inden for 1-2 hverdage, og vi står altid klar til at rådgive dig om, hvilke dæk der er bedst til din bil.

DET ER DÆKMØNSTERET DER AFGØR DIT DÆKSKIFTE

Det er ikke lovpligtigt at skifte mellem sommer- og vinterdæk i Danmark. Men uanset hvilken type dæk du kører med, er det dækmønsteret, der afgør, hvornår det er tid til et dækskifte. Ifølge loven skal dine dæk have en mønsterdybde på 1,6 mm., men det er en god idé at skifte før. Vi anbefaler, at du skifter allerede ved 3 mm., da det er slidmønsteret, der sikrer dig et godt vejgreb.

Har du brug for et grundigt serviceeftersyn, kan vi også hjælpe. Vores autoværksted i Søborg tager gerne en snak med dig. Find os på Gladsaxevej 349, 2860 Søborg.

HJULSKIFT – VI SKIFTER BÅDE SOMMER- OG VINTERDÆK

Hos Friis Nielsen Automobiler skifter vi både til sommer og vinterdæk. Har dit ene dæk fået en skade, tilbyder vi også dæklapning. Det er vigtigt at dine dæk altid er i orden, så tag altid dit bilværksted med på råd, når det handler om hjulskift eller dæklapning.

Ved dækskifte kontrollerer vi altid alle dine dæk for synlige skader. Kontrollen indeholder også eftersyn af dækmønster og dæktryk.

SKIFT TIL VINTERDÆK

Du skal naturligvis vælge at skifte til vinterdæk, fordi det giver din bil et bedre vejgreb, når temperaturen falder og vejene dækkes af sne og is. Selv under de danske vejrforhold, der ellers ikke er præget af meget sne, er det en god idé at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder.

Vi anbefaler, at du skifter til vinterdæk i november måned, når temperaturen falder til under 5 grader, og der er risiko for frost i morgentimerne.

SKIFT TIL SOMMERDÆK

Når foråret begynder og temperaturene stiger, bør du skifte til sommerdæk. Dette fordi at disse dæk har en kortere bremselængde på tør vej. Det er derfor mest sikkert for både dig selv og andre trafikanter, at skifte til sommerdæk i sommerhalvåret.

I april måned falder risikoen atter for sne- og isglatte veje, og derfor anbefaler vi, at du venter helt til april med at skifte tilbage til sommerdæk.

DÆKLAPNING

Er din bil punkteret på et eller flere dæk, så lad os kigge på det. Vi får hurtigt udbedre skaden, så du igen er godt kørende.

Hvis dækkene ikke kan lappes, giver vi dig et tilbud på nye dæk, med hele 3 års garanti.

OPBEVARING AF DÆK I VORES DÆKHOTEL

Friis Nielsen Automobiler ApS står altid klar til at hjælpe dig med et hjulskift i Søborg, så du kan køre sikkert videre. Vi opbevarer også gerne dine sommer- eller vinterdæk for dig, når du ikke bruger dem.

Ring til os: 39 56 48 10 eller kontakt os. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og hvad du ellers kunne have behov for.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt formularen
og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Friis Nielsen Automobiler koster et dækskifte kun 450 kr. Ring og book tid på 39 56 48 10.

Hos Friis Nielsen Automobiler koster et dækskifte kun 450 kr. Dette er inklusive afbalancering. Ring og book tid på 39 56 48 10.

Skal du blot have skiftet dæk, vil det tage cirka en halv time. Skal du have monteret dæk på fælg, vil dækskiftet tage længere tid. Ring og book tid på 39 56 48 10.

Ved dækskifte gøres både montering og afmontering lettere, hvis dækket smøres med enten fedt eller sæbe. Har du brug for hjælp til dækskifte, så kontakt Friis Nielsen Automobiler på 39 56 48 10.

Hvad siger vores kunder?

Altid mødt med et smil

På trods af travlhed på værkstedet, bliver jeg altid mødt med smil, venlighed, tid til god information
og en lille snak og ikke mindst SUPER SERVICE :)

Brugt samme værksted i 25 år

Jeg har brugt værkstedet i 25 år og har kun haft rigtig gode erfaringer med det udførte arbejde og service.
Nu med nye omgivelser kan det kun blive endnu bedre.

Altid super service

Altid super service og godt udført arbejde på min gamle Mazda 6.
Nu får i ansvar for min 2013 Ford S-Max.

Dækskifte

Jeg skulle have skiftet fra vinter til sommer dæk, servicen var helt i top.
Behagelig modtagelse og inden jeg vidste af det så var de skiftet.
Jeg fik også klaret arbejdet imens. Tak for det, kan varmt anbefales.

Godt og professionelt sted!

Jeg har nu været der mange gange med to forskellige personbiler og har aldrig haft noget at klage over.
De overholder aftaler, vejleder og gir altid et heads-up, hvis der er udsigt til det skulle blive dyrere end aftalt.
Christian der tager imod kunder er altid til at snakke med og helt nede på jorden. De får helt velfortjent 5 stjerner herfra.