Fremragende - 4.9

Dækskifte

Undgå ulykker - husk dækskifte

Dit valg af dæk er afgørende for sikkerheden, når du færdes på vejene. I Danmark er der ikke et lovkrav om at få foretaget dækskifte i forhold til årstider, men dine dæk skal overholde minimumskravet for dækmønster.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det er dækmønstret der afgør dit dækskifte

  Det er ikke lovpligtigt at skifte mellem sommer- og vinterdæk i Danmark. Men uanset hvilken type dæk du kører med, er det dækmønsteret, der afgør, hvornår det er tid til et dækskifte. Ifølge loven skal dine dæk have en mønsterdybde på 1,6 mm., men det er en god idé at skifte før. Vi anbefaler, at du skifter allerede ved 3 mm., da det er slidmønsteret, der sikrer dig et godt vejgreb.

  Har du brug for et grundigt serviceeftersyn, kan vi også hjælpe. Vores autoværksted i Søborg tager gerne en snak med dig. Find os på Gladsaxevej 349, 2860 Søborg.

  3 års garanti

  Hvis dine dæk trænger til at blive skiftet, har vi gjort det nemt for dig at vælge og bestille dine nye dæk. Og der er altid 3 års garanti på de dæk, som du køber igennem os.
  Vi fører et stort udvalg af kvalitets vinterdæk fra blandt andre Bridgestone, Continental, Firestone, Michelin og Sava.
  Vi sørger for, at du får dine nye dæk leveret inden for 1-2 hverdage, og vi står altid klar til at rådgive dig om, hvilke dæk der er bedst til din bil.

  Bliv ringet op af vores bilværksted i søborg

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   Hjulskift - vi skifter både sommer- og vinterdæk

   Hos Friis Nielsen Automobiler skifter vi både til sommer og vinterdæk. Har dit ene dæk fået en skade, tilbyder vi også dæklapning. Det er vigtigt at dine dæk altid er i orden, så tag altid dit bilværksted med på råd, når det handler om hjulskift eller dæklapning.

   Ved dækskifte kontrollerer vi altid alle dine dæk for synlige skader. Kontrollen indeholder også eftersyn af dækmønster og dæktryk.

   Skift til vinterdæk

   Du skal naturligvis vælge at skifte til vinterdæk, fordi det giver din bil et bedre vejgreb, når temperaturen falder og vejene dækkes af sne og is. Selv under de danske vejrforhold, der ellers ikke er præget af meget sne, er det en god idé at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder.

   Vi anbefaler, at du skifter til vinterdæk i november måned, når temperaturen falder til under 5 grader, og der er risiko for frost i morgentimerne.

   Skift til sommerdæk

   Når foråret begynder og temperaturene stiger, bør du skifte til sommerdæk. Dette fordi at disse dæk har en kortere bremselængde på tør vej. Det er derfor mest sikkert for både dig selv og andre trafikanter, at skifte til sommerdæk i sommerhalvåret.

   I april måned falder risikoen atter for sne- og isglatte veje, og derfor anbefaler vi, at du venter helt til april med at skifte tilbage til sommerdæk.

   Dæklapning

   Er din bil punkteret på et eller flere dæk, så lad os kigge på det. Vi får hurtigt udbedre skaden, så du igen er godt kørende.

   Hvis dækkene ikke kan lappes, giver vi dig et tilbud på nye dæk, med hele 3 års garanti.

   Opbevaring af dæk i vores dækhotel

   Friis Nielsen Automobiler ApS står altid klar til at hjælpe dig med et hjulskift i Søborg, så du kan køre sikkert videre. Vi opbevarer også gerne dine sommer- eller vinterdæk for dig, når du ikke bruger dem. Ring til os: 39 56 48 10 eller kontakt os. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og hvad du ellers kunne have behov for.

   Spørgsmål til vores bilværksted i søborg?

   Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig fra vores bilværksted i Søborg.

   Hos Friis Nielsen Automobiler koster et dækskifte kun 450 kr. Ring og book tid på 39 56 48 10.

   Hos Friis Nielsen Automobiler koster et dækskifte kun 450 kr. Dette er inklusive afbalancering. Ring og book tid på 39 56 48 10.

   Skal du blot have skiftet dæk, vil det tage cirka en halv time. Skal du have monteret dæk på fælg, vil dækskiftet tage længere tid. Ring og book tid på 39 56 48 10.
   Ved dækskifte gøres både montering og afmontering lettere, hvis dækket smøres med enten fedt eller sæbe. Har du brug for hjælp til dækskifte, så kontakt Friis Nielsen Automobiler på 39 56 48 10.

   Kontakt os