Fremragende - 4.9

Serviceeftersyn - book service på bil

Derfor skal du give din bil serviceeftersyn

Der er flere årsager til at det er vigtigt at overholde din bilservice. Først og fremmest er et serviceeftersyn vigtigt for din sikkerhed og drift af bilen, men du skal også tage hensyn til forhold såsom fabriksgaranti fra din bilproducents side.

Er din bil dækket af garanti, er det vigtigt at du opretholder producentens krav for bilservice. I så fald er du sikret dækning i tilfælde af, at der skulle opstå problematikker som stadig er dækket af garantien. Ved service på din bil vil vores mekanikere derfor gennemgå alle punkterne i din servicebog, så du kan bevare din garanti. Et regelmæssigt serviceeftersyn er vigtigt selvom din garanti er udløbet.
Service på bilen foretages for at forebygge større skader og sørge for, at bilens driftssikkerhed er i top. Ved regelmæssig bilservice opdages skaderne før de vokser sig større og på den måde sparer du dig selv for større omkostninger. Desuden er du bedre stillet hvis du en dag skal sælge din bil, da køberen ofte vil være opmærksom på, om der har været udført regelmæssig service på bilen. Du er altid velkommen til at tage forbi vores værksted i Søborg til et effektivt syn.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi tilbyder tre typer af serviceeftersyn i søbrog:

  På vores værksted i Søborg tilbyder vi følgende tre standardløsninger ved service på bil. Når du booker tid til bilservice, er det muligt at tilføje de ekstra eftersyn og reparationer som din bil har behov for.

  Servicepakke 1

  Serviceeftersyn i henhold til servicehæfte

  Servicepakke 2

  Lille serviceeftersyn inkl. olieskift og oliefilter

  Servicepakke 3

  Stort serviceeftersyn inkl. olieskift og oliefilter

  Ønsker du at blive ringet op?

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   Serviceeftersyn af bil - hvordan?

   Alle biler skal have regelmæssige serviceeftersyn. Hvornår det er tid til at bestille service på bilen, afhænger af faktorer som bilens alder og brug samt bilens producent, model og motor.

   Ofte vil bilproducenten have angivet et anbefalet interval for hvor tit din bil skal til service. Her vil der være angivet kilometertal eller års-interval for hvornår det er tid til vores forskellige typer serviceeftersyn i Søborg. Dit kørselsmønster vil have indflydelse på hvorvidt du skal følge et kilometer- eller et års-interval.

   Vi anbefaler at du som minimum følger din producents anbefalinger for frekvensen af service på bilen. De vil være opgivet i dit servicehæfte. Din producents anbefalinger er gode at følge, men du kan også opleve behov for bilservice udenfor de angivne intervaller. Er det tilfældet er vi altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den type serviceeftersyn der er bedst for din bil.

   Fra vores værksted i Søborg hjælper vi gerne med et serviceeftersyn. Find os på Gladsaxevej 349.

   Er det tid til at få foretaget serviceeftersyn af din bil?

   Alle biler skal have serviceeftersyn. Det er bilens alder og brug samt faktorer som producent, model og motor, der er med til at afgøre, hvor ofte din bil skal have et eftersyn. Et serviceeftersyn foretages for at forebygge skader og sørge for, at bilens driftssikkerhed er i top. Vi står altid klar til at udføre serviceeftersyn i Søborg. Du skal blot kontakte os.

   Spørgsmål og svar til serviceeftersyn

   Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

   Et almindeligt serviceeftersyn koster oftest omkring 1000-3000 kr. Prisen varierer dog, alt efter hvad du skal have lavet. Kontakt os på 39 56 48 10 og få et tilbud på serviceeftersyn.

   Prisen på et serviceeftersyn afhænger af hvad du skal have lavet. Det kan du se i bilens servicebog. Kontakt os på 39 56 48 10 og få et tilbud.

   Regelmæssige serviceeftersyn har stor betydning for din bils levetid og sikkerhed. Det er derfor vigtigt at overholde dine serviceeftersyn. Er du kommet til at overskride antal km for service, så bestil tid nu på 39 56 48 10.

   Et periodisk bilsyn tager som regel ca. 20 minutter.

   Kontakt os