Dit lokale autoværksted i Søborg

Dit lokale autoværksted

Et autoværksted i Søborg med historie

Friis Nielsen Automobiler ApS er dit lokale autoværksted i Søborg. Måske har du allerede været forbi værkstedet på Gladsaxevej 349, hvor de fem mekanikere bruger hverdagen på at ordne biler, så de er i topform, når de skal ud på vejene.

Christian Friis Nielsen startede som arbejdsdreng i sin fars firma i 1980. Dengang var det Ole Friis Nielsen, der ejede autoværkstedet som han startede helt tilbage i 1968. Værkstedet har altid ligget i Søborgområdet, og både Ole og Christian holder af at være lokalt kendte.
De kender deres kunder og deres område, og den lange historie, som knytter sig til virksomheden, bringer stolthed til i hverdagen på værkstedet. Ellers kan du lære værkstedet og de fem friske gutter lidt bedre at kende her.

Portræt af automekaniker på vores autoværksted i Søborg

Bliv ringet op af vores autoværksted i Søborg

Udfyld hurtigt og nemt formularen
og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt

Teamet på autoværkstedet i Søborg

Mød mekanikerne på vores autoværksted i Søborg

I 35 år lå værkstedet på Rosenkæret i Søborg. I januar 2016 syntes Christian Friis Nielsen dog, at det var på tide med lidt luftforandring. Men også kun lidt. Så i dag finder du værkstedet lige rundt om hjørnet fra de gamle lokaler, på Gladsaxevej 349.

I værkstedet på Gladsaxevej kan du møde mekanikerne Christian, Rachid, Nicklas, Brian – og så selvfølgelig ejeren, Christian Friis Nielsen. De er alle uddannede mekanikere og sørger for, at både du og din bil får den service, I fortjener. Det er vigtigt for Christian, at hans ansatte hele tiden dygtiggør sig. Derfor kommer de også alle sammen på kursus minimum to gange om året. En af dem er desuden ved at uddanne sig til autotekniker, en toårig uddannelse, der både er teoretisk og praktisk funderet.

Christian ser alle kurser og uddannelser som en ekstra styrke til værkstedet, både på den tekniske- og den servicemæssige front. Du vil opleve, at du møder professionelle, servicemindede, glade og dygtige mekanikere, når du besøger Friis Nielsen Automobiler.

Vi har rigtig mange kunder, som er enormt loyale. De er kommet her gennem mange år, og de bliver ved med at komme igen.
Jeg tror, det er fordi de føler, at de bliver godt modtaget, og fordi de ved, hvem de møder, og hvad de kan forvente, når de kommer ned til os

– Christian Friis Nielsen

Med hos AutoMester fra begyndelsen

De høje standarder som du finder på værkstedet skyldes også, at Friis Nielsen Automobiler har været en del af AutoMester-kæden helt fra begyndelsen for næsten 25 år siden. AutoMester har høje standarder for service, kvalitet og kundetilfredshed, og Friis Nielsen Automobiler har, helt fra start, været med til at sætte sit præg på netop de standarder. Du vil opleve, at der er masser af fordele og gode tilbud, når du er kunde på et AutoMester-værksted. Se også vores aircondition service.

Så næste gang din bil skal på værksted, så slå vejen forbi Friis Nielsen Automobiler på Gladsaxevej i Søborg. Her får du god service, dygtige mekanikere og masser af fordele, som både du og din familie kan få glæde af.

AutoMester E+

Hvad siger vores kunder?

Altid mødt med et smil

På trods af travlhed på værkstedet, bliver jeg altid mødt med smil, venlighed, tid til god information
og en lille snak og ikke mindst SUPER SERVICE :)

Brugt samme værksted i 25 år

Jeg har brugt værkstedet i 25 år og har kun haft rigtig gode erfaringer med det udførte arbejde og service.
Nu med nye omgivelser kan det kun blive endnu bedre.

Altid super service

Altid super service og godt udført arbejde på min gamle Mazda 6.
Nu får i ansvar for min 2013 Ford S-Max.

Dækskifte

Jeg skulle have skiftet fra vinter til sommer dæk, servicen var helt i top.
Behagelig modtagelse og inden jeg vidste af det så var de skiftet.
Jeg fik også klaret arbejdet imens. Tak for det, kan varmt anbefales.

Godt og professionelt sted!

Jeg har nu været der mange gange med to forskellige personbiler og har aldrig haft noget at klage over.
De overholder aftaler, vejleder og gir altid et heads-up, hvis der er udsigt til det skulle blive dyrere end aftalt.
Christian der tager imod kunder er altid til at snakke med og helt nede på jorden. De får helt velfortjent 5 stjerner herfra.