Fremragende - 4.9

Dit lokale autoværksted i søborg

Et autoværksted i søborg med historie

Friis Nielsen Automobiler ApS er dit lokale autoværksted i Søborg. Måske har du allerede været forbi værkstedet på Gladsaxevej 349, hvor de fem mekanikere bruger hverdagen på at ordne biler, så de er i topform, når de skal ud på vejene.

Christian Friis Nielsen startede som arbejdsdreng i sin fars firma i 1980. Dengang var det Ole Friis Nielsen, der ejede autoværkstedet som han startede helt tilbage i 1968. Værkstedet har altid ligget i Søborgområdet, og både Ole og Christian holder af at være lokalt kendte.
De kender deres kunder og deres område, og den lange historie, som knytter sig til virksomheden, bringer stolthed til i hverdagen på værkstedet. Ellers kan du lære værkstedet og de fem friske gutter lidt bedre at kende her.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Mød mekanikerne på vores autoværksted i søborg

  I 35 år lå værkstedet på Rosenkæret i Søborg. I januar 2016 syntes Christian Friis Nielsen dog, at det var på tide med lidt luftforandring. Men også kun lidt. Så i dag finder du værkstedet lige rundt om hjørnet fra de gamle lokaler, på Gladsaxevej 349.

  I værkstedet på Gladsaxevej kan du møde mekanikerne Christian, Rachid, Nicklas, Brian – og så selvfølgelig ejeren, Christian Friis Nielsen. De er alle uddannede mekanikere og sørger for, at både du og din bil får den service, I fortjener. Det er vigtigt for Christian, at hans ansatte hele tiden dygtiggør sig. Derfor kommer de også alle sammen på kursus minimum to gange om året. En af dem er desuden ved at uddanne sig til autotekniker, en toårig uddannelse, der både er teoretisk og praktisk funderet.

  Christian ser alle kurser og uddannelser som en ekstra styrke til værkstedet, både på den tekniske- og den servicemæssige front. Du vil opleve, at du møder professionelle, servicemindede, glade og dygtige mekanikere, når du besøger Friis Nielsen Automobiler.

  Bliv ringet op af vores bilværksted i søborg

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   "Vi har rigtig mange kunder, som er enormt loyale. De er kommet her gennem mange år, og de bliver ved med at komme igen. Jeg tror, det er fordi de føler, at de bliver godt modtaget, og fordi de ved, hvem de møder, og hvad de kan forvente, når de kommer ned til os"

   – Christian Friis Nielsen

   Med hos Automester fra Begyndelsen

   De høje standarder som du finder på værkstedet skyldes også, at Friis Nielsen Automobiler har været en del af AutoMester-kæden helt fra begyndelsen for næsten 25 år siden. AutoMester har høje standarder for service, kvalitet og kundetilfredshed, og Friis Nielsen Automobiler har, helt fra start, været med til at sætte sit præg på netop de standarder. Du vil opleve, at der er masser af fordele og gode tilbud, når du er kunde på et AutoMester-værksted. Se også vores aircondition service.

   Så næste gang din bil skal på værksted, så slå vejen forbi Friis Nielsen Automobiler på Gladsaxevej i Søborg. Her får du god service, dygtige mekanikere og masser af fordele, som både du og din familie kan få glæde af.

   Kontakt os