Fremragende - 4.9

Gearkasse reparation

Skratter din bil ved gearskift, springer den ud af gear eller støjer din bil mere end normalt?

Hos Friis Nielsen Automobiler har vi mange års erfaring i gearkasse reparation, samt udskiftning af gearkasse. Der kan være mange tegn på en defekt gearkasse. Hvis du er i tvivl anbefaler vi at den bliver undersøgt nærmere. På vores autoværksted I Søborg, yder vi gearkasse service. Det gælder både biler med manuelt og automatgear

Opdag fejlen i tide!

Jo tidligere du opdager at der er en fejl og får en gearkasse reparation, jo mindre bliver risikoen for, at din gearkasse har brug for at blive skiftet.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Indikation på gearkasse reparation eller defekt gearkasse

  Der kan være flere ting som spiller ind når din bil viser tegn på at din gearkasse har brug for en reparation eller er defekt. Friis Nielsen automobiler har udarbejdet en tjekliste, og hvis du kan sige ja til bare én af nedenstående, anbefaler vi får et gearkasse service.

  Bliv ringet op af vores bilværksted i søborg

  Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.


   Vent ikke for længe med gearkasse reparation eller service

   Hvis dine gear viser nogle af de tegn, er det en god ide at få din bil ind til et gearkasse service.

   Undlader du at se efter tegnene, eller venter for lang tid, vil du desværre opleve at problemet vil sprede sig til de øvrige nærliggende komponenter. Dette kan medføre yderligere skade på din bil, blandt andet på koblingen og lejerne.

   Ønsker du en pris på gearkasse reparation, eller har du generelle spørgsmål, så kontakt os. Friis Nielsen Automobiler står klar til at hjælpe dig!

   Med autoværksted på Gladsaxevej 349, 2860 Søborg kan vi hurtigt få din bil klar igen. Kontakt din lokale AutoMester i dag.

   De vigtigste tegn på at en gearkasse repration er nødvendig

   Kontakt os