Reparation af stenslag – eller udskiftning af bilrude

5. oktober 2018

Det er næsten ikke til at undgå, at din bil vil få et stenslag på et eller andet tidspunkt. Det er både irriterende og kan blive en dyr affære, hvis du ikke gør noget ved det. Heldigvis er det de færreste stenslag, der kræver en helt ny forrude. Oftest kan det løses med en stenslag reparation til lav omkostning.

Det er vigtigt at få repareret stenslaget så hurtigt som muligt. Gør du ikke det, risikerer du, at hullet bliver til en revne og at hele ruden skal skiftes. Kan ruden repareres, kan din mekaniker klare det hurtigt og nemt.

Hvad skal jeg gøre ved et stenslag?

Det giver sig selv, at det er billigere, hvis man kan nøjes med at reparere skaden frem for at udskifte hele ruden. Så snart du har fået et stenslag, skal du sørge for at dække det til, så der ikke kommer vand eller snavs i revnen. Er der først kommet skidt i revnen, så kan det ikke længere repareres og hele ruden skal skiftes.

Du kan med fordel dække stenslaget med rudeplaster, men et klistermærke eller tape kan også klare tricket.

Ruden skal skiftes når…

Ikke alle stenslag kan reparerer. Sidder skaden midt i synsfeltet og er over 3 mm. i diameter, skal ruden skiftes, hvis bilen skal gå gennem næste syn. Det er muligt at reparere stenslag på over 3 mm. i diameter, så længe det er udenfor synsfeltet. Friis Nielsen Automobiler ApS reparerer og skifter din rude hurtigt, effektivt og billigt.

Reparation af stenslag – Ring eller book online

Kontakt os her eller ring på tlf. 39 56 48 10 og få et tilbud på reparation af stenslag.

Book online service på bil her ►

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt.