Reparation af stenslag

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag til en lav omkostning

Det er næsten ikke til at undgå, at din bil vil få et stenslag på et eller andet tidspunkt. Det er både irriterende og kan blive en dyr affære, hvis du ikke gør noget ved det. Stenslag rammer oftest forruden, men heldigvis er det de færreste stenslag, der kræver en helt ny forrude. Oftest kan det løses med en reparation af stenslag til en lav omkostning. Det er en mindre reparation, som du altid bør få udført hurtigst muligt, når du opdager at du har fået et stenslag.

Hvorfor er reparation af stenslag nødvendigt?

Det er vigtigt at få foretage en reparation af stenslaget så hurtigt som muligt. Dette både for egen og dine passagerers sikkerhed og for at du ikke ender med unødige større udgifter til en ny rude.
Får du ikke repareret et mindre stenslag, kan du risikere at et lille hul udvikler sig til en større revne. Er stenslaget større end 2 cm og er det opstået mindre end 5 cm fra ruden, så er du nødt til at få skiftet hele ruden. Det kan derfor godt betale sig, ikke at lade skaden udvikle sig, hvis du opdager stenslaget i tide. Din mekaniker kan hurtigt og nemt sørge for, at dit stenslag ikke udvikler sig til en større skade.
Tjek om du er forsikret mod stenslag
Du kan med fordel tegne en glasskadeforsikring, da et stenslag er en meget almindelig skade, som du ikke kan beskytte dig imod.
Har du allerede fået en skade og er du i tvivl om du er dækket med din nuværende forsikring, så tjek din forsikring før du booker tid til reparation af stenslag. Hvis du er dækket skal du anmelde skaden, så din forsikring kan dække omkostningerne for reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

Reparation af stenslag – eller udskiftning af bilrude?

Det giver næsten sig selv, at det er billigere, hvis man kan nøjes med at reparere skaden frem for at udskifte hele ruden. Så snart du har fået et stenslag, skal du sørge for at dække det til, så der ikke kommer vand eller snavs i revnen. Er der først kommet skidt i revnen, så kan den ikke længere repareres og hele ruden skal skiftes.

Klik på overskrifterne og læs mere om hvordan du skal forholde dig til dit stenslag.

Dæk stenslaget til hurtigst muligt

Du kan med fordel dække stenslaget med rudeplaster, men et klistermærke eller tape kan også klare tricket. På den måde sikrer du, at skaden ikke udvikler sig.

Er stenslaget større end 3 mm?

Det er dog ikke alt der kan klares med en reparation af stenslag. Sidder skaden midt i synsfeltet og er over 3 mm. i diameter, skal ruden skiftes, hvis bilen skal gå gennem næste syn.

Er stenslaget uden for synsfeltet?

Det er muligt at reparere stenslag på over 3 mm. i diameter, så længe det er uden for synsfeltet. Friis Nielsen Automobiler ApS reparerer eller skifter din rude hurtigt, effektivt og billigt.

Reparation af stenslag – ring eller book online

Har du fået et stenslag? Så kontakt din mekaniker og få repareret skaden.
Kontakt os her eller ring på 39 56 48 10 og få et tilbud på reparation af stenslag.

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad koster reparation af stenslag?

Reparation af stenslag kan gøres fra 299 kr., hvis det er et mindre stenslag. Skal ruden skiftes kan det koste fra et par tusind og op, alt efter hvilken bilmodel du kører i.

Reparation af stenslag lak hvordan?

Har du fået et stenslag i lakken, kan det repareres med fleres steps, af rens, ny lak, polering og forsegler. Vil du have et godt resultat, kan du overlade det til et professionelt værksted. Ring 39 56 48 10 for at få en tid til udbedring af stenslag i lak.

Hvor længe må man køre med stenslag?

Du bør kontakte værkstedet med det samme, når du opdager et stenslag. Ellers kan du risikere at skaden udvikler sig. Indtil du når på værksted bør du dække stenslaget med tape eller et rudeplaster.

Hvornår skal man have lavet en reparation af stenslag?

Du bør få udbedret et stenslag så hurtigt som muligt, så skaden ikke udvikler sig. Selv små stenslag bør udbedres, da de kan blive større og føre til at hele ruden skal skiftes.
Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi vil ringe dig op, hurtigst muligt.