Fremragende - 4.9

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag til en lav omkostning

Det er næsten ikke til at undgå, at din bil vil få et stenslag på et eller andet tidspunkt. Det er både irriterende og kan blive en dyr affære, hvis du ikke gør noget ved det. Stenslag rammer oftest forruden, men heldigvis er det de færreste stenslag, der kræver en helt ny forrude. Oftest kan det løses med en reparation af stenslag til en lav omkostning. Det er en mindre reparation, som du altid bør få udført hurtigst muligt, når du opdager at du har fået et stenslag.

Brug for hjælp?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor er reparation af stenslag nødvendigt?

  Det er vigtigt at få foretage en reparation af stenslaget så hurtigt som muligt. Dette både for egen og dine passagerers sikkerhed og for at du ikke ender med unødige større udgifter til en ny rude.

  Får du ikke repareret et mindre stenslag, kan du risikere at et lille hul udvikler sig til en større revne. Er stenslaget større end 2 cm og er det opstået mindre end 5 cm fra ruden, så er du nødt til at få skiftet hele ruden. Det kan derfor godt betale sig, ikke at lade skaden udvikle sig, hvis du opdager stenslaget i tide. Din mekaniker kan hurtigt og nemt sørge for, at dit stenslag ikke udvikler sig til en større skade.

  Reparation af stenslag - Ring eller book online

  Har du fået et stenslag? så kontakt din mekaniker og få repareret skaden. Kontakt os her eller ring på 39 56 48 16 og få et tilbud på reparation af stenslag.


   Tjek om du er forsikret mod stenslag

   Du kan med fordel tegne en glasskadeforsikring, da et stenslag er en meget almindelig skade, som du ikke kan beskytte dig imod.

   Har du allerede fået en skade og er du i tvivl om du er dækket med din nuværende forsikring, så tjek din forsikring før du booker tid til reparation af stenslag. Hvis du er dækket skal du anmelde skaden, så din forsikring kan dække omkostningerne for reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

   På de fleste biler er bremseskiven synlig med det blotte øje, når du kigger under din bil. Hvis du alligevel har svært ved at se, om der er rust på den, kan det være nødvendigt at fjerne hjulet.

   Er du lidt fiks på fingrene, kan du sagtens gøre det selv. Ellers hjælper vi dig gerne med både tjek, rensning, smørelse og udskiftning af bremser, hvis dette skulle være nødvendigt.

   Det er vigtigt at bremseklodserne er jævnt slidt. Du bør få skiftet bremseklodser hvis de ikke er lige tykke på begge sider af skiven, eller hvis den ene er slidt skævt.

   Du kan risikere at skiven og klodsen ser fine ud, men hvis det kun er den inderste bremseklods som tager fat, har du ikke mulighed for at se hvor slidte de reelt er.

   Foruden rust og snavs, kan vådt og koldt vejr også have betydning for din bils bremsevæske. Bremsevæsken sikrer, at din bil kan bremse. Dens formål er at skabe det optimale tryk, så dine bremser fungerer, når du træder på pedalen. Derfor siger det nok også sig selv, at det er vigtigt, at der er fyldt godt med bremsevæske på bilens beholder.

   Det er i sig selv nemt nok at fylde bremsevæske på en bil, så længe du er opmærksom på, at der ikke kommer snavs med ned i beholderen. Skiftende temperaturer kan betyde, at der dannes kondensvand i bremsevæskebeholderen. Kondensvandet har betydning for bremsevæskens tryk, og kan få bilens bremser til at føles blødere at træde på end sædvanligt. Desuden kan du i meget koldt vejr risikere, at kondensvandet i beholderen fryser til is. Det kan medføre, at bilen slet ikke kan bremse.
   Derfor er det vigtigt at holde øje med dine bremsers funktionalitet, når du bruger dem. Hvis pedalen føles blødere end normalt, er det en god idé at få tjekket beholderen for både bremsevæske og eventuelt kondensvand.

   Reparation af stenslag - eller udskiftning af bilrude?

   Det giver næsten sig selv, at det er billigere, hvis man kan nøjes med at reparere skaden frem for at udskifte hele ruden. Så snart du har fået et stenslag, skal du sørge for at dække det til, så der ikke kommer vand eller snavs i revnen. Er der først kommet skidt i revnen, så kan den ikke længere repareres og hele ruden skal skiftes.

   Dæk stenslaget til hurtigst muligt

   Du kan med fordel dække stenslaget med rudeplaster, men et klistermærke eller tape kan også klare tricket. På den måde sikrer du, at skaden ikke udvikler sig.

   Er stenslaget større end 3 mm?

   Det er dog ikke alt der kan klares med en reparation af stenslag. Sidder skaden midt i synsfeltet og er over 3 mm. i diameter, skal ruden skiftes, hvis bilen skal gå gennem næste syn.

   Er stenslaget uden for synsfeltet?

   Det er muligt at reparere stenslag på over 3 mm. i diameter, så længe det er uden for synsfeltet. Friis Nielsen Automobiler ApS reparerer eller skifter din rude hurtigt, effektivt og billigt.

   Spørgsmål og svar til reparation af stenslag

   Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt vores værksted i Søborg på Gladsaxevej 349.

   Reparation af stenslag kan gøres fra 299 kr., hvis det er et mindre stenslag. Skal ruden skiftes kan det koste fra et par tusind og op, alt efter hvilken bilmodel du kører i.

   Har du fået et stenslag i lakken, kan det repareres med fleres steps, af rens, ny lak, polering og forsegler. Vil du have et godt resultat, kan du overlade det til et professionelt værksted. Ring 39 56 48 10 for at få en tid til udbedring af stenslag i lak.

   Du bør kontakte værkstedet med det samme, når du opdager et stenslag. Ellers kan du risikere at skaden udvikler sig. Indtil du når på værksted bør du dække stenslaget med tape eller et rudeplaster.

   Du bør få udbedret et stenslag så hurtigt som muligt, så skaden ikke udvikler sig. Selv små stenslag bør udbedres, da de kan blive større og føre til at hele ruden skal skiftes.

   AutoMester er en sammenslutning af over 420 lokale autoværksteder.

   Kontakt os